Teriyaki veiseliha seesamiga maitsestatud köögiviljanuudlitega

4 IN
30-45 MIN
Pasta
Pasta
Veis
Veis
Aasia Road
Aasia Road
Lisa nimekirja
1 sibul
2 porgandit
2 küüslauguküünt
karp shiitake-seeni või paar peotäit isekasvatatud seeni
tilk rapsiõli
400 g muredat veisefileed lõikudena
1½ dl teriyaki-kastet
1 dl vett
1 tl ingveripastat
½ tl kuivatatud tšillipulbrit
pool hiina kapsast
1. Hakkige sibulad ja viilutage porgandid. Peenestage küüslauguküüned ja lõigake seened kaheks osaks.
2. Praadige kuumal vokkpannil veiseliharibasid väheses õlis ja lisage juurde teriyaki-kaste ja vesi.
3. Küpsetage samal pannil sibul, porgandid ja seened kuldpruuniks. Lisage küüslauk, ingver ja tšillipulber. Pange juurde ka ribadeks lõigatud hiina kapsas. Segage korra ja lisage seesamiseemned.
4. Serveerige kohe koos keedetud riisi või nuudlitega.
Retsept: Opamuurikka
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi