Teriyaki veiseliha seesamiga maitsestatud köögiviljanuudlitega
1 sibul
2 porgandit
2 küüslauguküünt
karp shiitake-seeni või paar peotäit isekasvatatud seeni
tilk rapsiõli
400 g muredat veisefileed lõikudena
1½ dl teriyaki-kastet
1 dl vett
1 tl ingveripastat
½ tl kuivatatud tšillipulbrit
pool hiina kapsast
1. Hakkige sibulad ja viilutage porgandid. Peenestage küüslauguküüned ja lõigake seened kaheks osaks.
2. Praadige kuumal vokkpannil veiseliharibasid väheses õlis ja lisage juurde teriyaki-kaste ja vesi.
3. Küpsetage samal pannil sibul, porgandid ja seened kuldpruuniks. Lisage küüslauk, ingver ja tšillipulber. Pange juurde ka ribadeks lõigatud hiina kapsas. Segage korra ja lisage seesamiseemned.
4. Serveerige kohe koos keedetud riisi või nuudlitega.
Retsept: Opamuurikka