Toast Skagen

Esinduslik krevettide ja suitsulõhega Toast Skagen sobib hästi ka pidulaua eelroaks
4 IN
0-15 MIN
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Lisa nimekirja
200 g kooritud krevette
100 g külmsuitsulõhet
1 kõvaks keedetud kanamuna
1 dl hapukoort
1 dl majoneesi
kimp tilli
kimp murulauku
musta pipart
4 viilu röstsaia
võid
1. Sulatage ja nõrutage kooritud krevetid.
2. Seejärel hakkige till ja murulauk. Hakkige ka keedumuna kahvli abil jämedamaks seguks.
3. Röstige saiad krõbedaks ning segage hapukoor ja majonees kausis vahuks.
4. Pritsige kondiitrikotiga vaht saia serva.
5. Lisage krevetid ja lõhe ning maitsestage kergelt pipraga. Kaunistada võib mõne tillioksa või kalamarjaga.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi