Tom Kha supp kanaliha ja köögiviljadega

Tai supp kanaliha, köögiviljade ja nuudlitega. Supil on põnev galangali, kookospähkli ja sidrunheina maitse.

Koostisosad

  • 1 pakk Santa Maria munanuudleid

  • 6 dl vett

  • 400 g kanafileed

  • 1 spl õli

  • 1 pakk Santa Maria Tom Kha supisegu

  • 400 ml Santa Maria kookospiima

  • 300 g köögiviljavoki segu

  • 1 pott värsket koriandrit

Valmistamine

    1. Keeda munanuudlid, lase neil külmas vees jahtuda ja sega need vähese õliga.

    2. Viiluta kanafilee ja prae õlis. Lisa maitseainesegu, vesi ja kookospiim ning aja keema.

    3. Lisa vokipannil praetud köögiviljad ja keeda madalal kuumusel umbes 5 minutit.

    4. Enne serveerimist lisa nuudlid ja hakitud koriander.


  1. Masi Tupungato Passo Blanco
    Masi Tupungato Passo Blanco
    Värske maitsega veinis on tunda mahlakaid tsitrusvilju. Suurepärane kaaslane köögivilja-, kala- ja valge liha juurde.
    8,99 €
Toggle Nav