Ürtidega marineeritud BBQ lõhe grillitud tomatitega

Rikkalik, kuid kerge eine ürtidega marineeritud lõhefileest! Serveeri värske ja mahlase salati ning grillitud tomatitega.
4 IN
30-45 MIN
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Lisa nimekirja
Lõhe
800 g lõhe nahaga
1 spl õli
1 pakk Santa Maria Ürtidega kuivmarinaadisegu
Santa Maria BBQ kaste röstitud küüslauk
Grillitud tomatisalat
1 karp kollased kirsstomatid
1 karp punaseid kirsstomateid
0.5 tk talisibul
200 g rukolat
2 spl oliivõli
1 spl õunasiidri äädikat
1 spl mesi
Santa Maria Kivisool
Santa Maria Tellicherry must pipar
1. Määri lõhe õli ja kuivmarinaadiseguga. Grilli keskmisel kuumusel kaane all umbes 10 minutit. Pintselda lõhe BBQ kastmega ja küpseta veel 5 minutit ilma kaaneta.
2. Pese tomatid ja grilli kõrgel otsekuumusel kuni need küpsevad kergelt pruuniks, lase jahtuda ja lõika pooleks. Valmista kaste - sega õli, õunaäädikas, mesi, sool ja pipar. Sega suures kausis rukola, grillitud tomatid ja peenelt hakitud sibul. Serveeri kastmega.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi