Ürtidega marineeritud BBQ lõhe grillitud tomatitega

Rikkalik, kuid kerge eine ürtidega marineeritud lõhefileest! Serveeri värske ja mahlase salati ning grillitud tomatitega.

Lõhe

Koostisosad

  • 800 g lõhe nahaga

  • 1 spl õli

  • 1 pakk Santa Maria Ürtidega kuivmarinaadisegu

  • Santa Maria BBQ kaste röstitud küüslauk

Valmistamine

    1. Määri lõhe õli ja kuivmarinaadiseguga.

    2. Grilli keskmisel kuumusel kaane all umbes 10 minutit.

    3. Pintselda lõhe BBQ kastmega ja küpseta veel 5 minutit ilma kaaneta.

Grillitud tomatisalat

Koostisosad

  • 1 karp kollased kirsstomatid

  • 1 karp punaseid kirsstomateid

  • 0.5 tk talisibul

  • 200 g rukolat

  • 2 spl oliivõli

  • 1 spl õunasiidri äädikat

  • 1 spl mesi

  • Santa Maria Kivisool

  • Santa Maria Tellicherry must pipar

Valmistamine

    1. Pese tomatid ja grilli kõrgel otsekuumusel kuni need küpsevad kergelt pruuniks, lase jahtuda ja lõika pooleks.

    2. Valmista kaste - sega õli, õunaäädikas, mesi, sool ja pipar. Sega suures kausis rukola, grillitud tomatid ja peenelt hakitud sibul. Serveeri kastmega.

Retsept: Santa Maria retseptikogu


Toggle Nav