Värviküllased ja maitsvad bruschettad

8+ IN
45-60 MIN
Suupisted
Suupisted
Lisa nimekirja
Aprikoosi-seene-bruschetta’d
1 caiabatta-sai
1 sibul
2 sl võid
200 g seeni (nt šampinjonid, kukeseened, kivipuravik)
100 g kuivatatud aprikoose
80 g mandlipulbrit
1 dl vahukoort
soola, musta pipart
lehtpeterselli
Oa & peppadew-paprika bruschetta’d
250 g põldube või sojaube
1 küüslauguküüs
oliiviõli
1 tl tüümiani
120 g ricotta-juustu
100 g peppadew-paprikat
sidrunimahla
Aprikoosi-seene-bruschettad
1. Soojenda ahi 250 kraadini.
2. Haki sibulad. Puhasta ja lõigu seened. Tükelda aprikoosid.
3. Sulata pannil või ja kuumuta selles sibul. Lisa seened, aprikoosid ja mandlipuru. Küpseta, kuni seened on saanud kauni kuldse värvuse.
4. Lisa koor ja maitsesta soola ja pipraga.
5. Lõika leib viiludeks ja rösti need ahjus kuldpruuniks. Pane peale oliiviõli ja lusikatäis seenehautist.
6. Kaunista lehtpeterselliga.
7.  Oa & peppadew-paprika bruschettade jaoks keeda ube soolavees u 3–4 min. Nõruta ja lase jahtuda.
8. Soojenda pannil oliiviõli, küüslauk ja tüümian ning lisa oad. Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga.
9. Rösti ahjus ciabatta-sai ja pane peale ricottat. Pane peale ka lusikatäis ube.
10. Lõika peppadew’ paprikad ribadeks ja aseta ubade peale.
11. Maitsesta veel soola, pipra ja sidrunimahlaga.
Retsept: Louise Mérus
Louise Mérus on Soome kokk, kes on elanud ja õppinud Lõuna-Aafrikas. Tema erioskused on Aafrika rahvustoidud ja maitseained. Louise käte vahel valmivad ka Põhjamaisest toorainest Lõuna-Aafrika hõrgutised igale maitsele ja igaks meeleoluks.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi