Veisepõsed punaveinikastmes

Veisepõsk on suus sulav pehme liha, mida lihtsalt peab proovima!
6-8 IN
4 h
Veis
Veis
Lisa nimekirja
1,2kg veisepõski
25 gr oliiviõli
25 gr või
2 suuremat sibulat
2-3 küüslauguküünt
2 suuremat porgandit
2 vart sellerit
1,5 tšillit
2-3 värske rosmariini oksa
3-4 värske tüümiani oksa
2-3 loorberilehte
200 ml köögiviljapuljong
300-400 gr Poggio Maru Primitivo punane vein
Kivisool
Must pipar
Peale hakitud peterselli
1. Kuivata veisepõsed köögipaberiga ning maitsesta soola/pipraga.
2. Kuumuta pott kõrgel kuumusel ning rösti mõlemalt poolt veisepõsed läbi. Eemalda pannilt.
3. Lisa potti või, sibulad, porgandid ning seller. Kui on kergelt söestunud, keera ja prae teiselt poolt, korda protsessi kuni kõik köögiviljad on röstitud.
4. Lisa küüslauk, tšilli, rosmariin ja tüümian ning sega läbi. Hauta 1-2 minutit kaane all.
5. Lisa punavein, puljong ning loorberilehed, maitsesta veel soola/pipraga.
6. Lisa kaste ja veisepõsed ahjupotti, aseta kaas peale ning tõsta 140°C ahju vähemalt 3-4h.
7. Serveeri meelepäraselt!
8. NB! Mida väiksemad on veisepõsed, seda kiiremini valmivad, kuid võivad ka 6h ahjus olla, seda rohkem maitset!
Rauno Oolberg
Retsepti autor: Rauno Oolberg
Rauno on tõeline kokkamis- ja küpsetamisfanatt, kes on terve elu nautinud hea söögi valmistamist ja nüüd tahab seda ka teistega jagada.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi