Vietnamipärane klaasnuudlisalat krevettidega

Klaasnuudlitest saab vähese vaevaga mõnusa ja värske aasiapärase salati – selle retsepti puhul krevettidega ja ületamatult maitsva kastmega, kus magus, hapu ja soolane on ideaalses tasakaalus.
1 pakk Santa Maria klaasnuudleid
1 väike porgand
0,5 punast sibulat
2 punti Rooma või lehtsalatit
1 spl õli
300 g kooritud krevette
2 tl toorsuhkrut
1 küüslauguküüs, purustatuna
2 laimi mahl
2 tl kalakastet
1 spl Santa Maria riisiäädikat
1 punane tšilli, viilutatuna
1 spl Santa Maria seesamiseemneid, röstituna
0,5 peotäit värsket münti, hakituna
0,5 peotäit värsket koriandrit, hakituna
1. Keeda klaasnuudlid vastavalt pakendi juhistele.
2. Viiluta sibul õhukesteks viiludeks ning haki porgand peenikesteks ribadeks.
3. Haki salatilehed. Puhasta tšillipipar seemnetest ja viiluta peenikesteks ribadeks.
4. Salatikastme valmistamiseks sega kokku kalakaste, riisiäädikas, laimimahl, toorsuhkur ning purustatud küüslauk.
5. Seejärel sega omavahel salatilehed, klaasnuudlid, krevetid, porgand, sibul ning salatikaste.
6. Lisa kaunistuseks värskelt hakitud münt ja koriander ning puista peale röstitud seesamiseemned.
Santa Maria Aasia toitude retseptikogu
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi