Viigimarjamoos juustuga

0-15 MIN
Juust
Juust
Lisa nimekirja
500 g värskeid viigimarju
0,5 dl valget veini
250 g (4 dl) moosisuhkrut
Viinitarhuri juust
1. Lõigake viigimarjad sektoriteks.
2. Kuumutage viigimarjad ja valge vein potis.
3. Lisage potti moosisuhkur ja keetke kümme minutit.
4. Püreestage segu ja laske u 15 min jahtuda.
5. Jagage segu purkidesse ja hoidke külmikus.
6. Serveerige koos juustude ning erinevate küpsiste või õhukese näkileivaga. Siinkohal on Aki Wahlmann kasutanud Juustoporttist saadud Viinitarhuri juustu, kuid sobivad ka teised juustud.
7. Joogisoovitus Serveerige viigimarjamoosi ja juustu õhtusel koosviibimisel või advendipühal. Valige joogiks värske hapukas valge vein, mis sobib hästi juustude ja viigimarjamoosi juurde.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi