Võis praetud väikesed ahvenad

Väikseid ahvenaid on keerukas fileerida, kuid nülgimine on lihtne viis seda kala toitudes kasutada.
4 IN
45-60 MIN
Kala Mereannid
Kala Mereannid
Lisa nimekirja
1,2 kg terveid ahvenaid
1 dl nisujahu
200 g hapupiima
1 kimp tilli
1 tl suhkrut ja 1 tl sidrunimahla
200 g värsket salatit
1. Lõigake kalakääridega seljariba koos uimedega ära. Tehke nahaserv noa abil pisut lahti - see võimaldab sõrmed naha alla lükata.
2. Võtke peast tugevasti kinni. Tehke nahka sisselõiked rinna- ja kõhuuimede taha. Pöörake kala ringi ja toimige samal moel teisel pool.
3. Lükake nimetissõrm ja pöial naha alla ja eemaldage see kergelt surudes. Ärge muljuge kala, muidu võib sisikond puruneda. Lõigake kala selgroog kääridega läbi ja tõmmake lihaosa naha küljest ära. Lõigake nülitud ahven lahti, eemaldage sisikond ja lõpused.
4. Paneerige kala nisujahus. Praadige võis kaunilt pruuniks, lõpus lisage hakitud till ja sidrunimahl.
5. Pakkuge juurde salatit ja hapupiimakastet.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi