Vorsti-köögiviljavarras rohelise salatiga

15-30 MIN
Suupisted
Suupisted
Lisa nimekirja
200 g chorizo vorstI
200 g bratwurst’i
100 g peekonit
100 g kirsstomateid
200 g suvikõrvitsat
200 g keedetud värskeid kartuleid
oliiviõli
grillvardaid
1. Alustuseks peske suvikõrvits ja lõigake sellest paari sentimeetri paksused ümarad viilud ning tükeldage iga viil veel neljaks.
2. Lõigake ka vorst sobiva suurusega tükkideks ja keerake peekoniviil mõnede vorstitükkide ümber.
3. Võtke puidust grillvardad (leotage neid eelneval söestumise vältimiseks vees) ja lükkige varraste otsa vaheldumisi vorsti, keedetud kartuleid, kirsstomateid ning suvikõrvitsat.
4. Grillige varrastele kaunis pind ja serveerige rohelise salatiga.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi