Retseptisahtel testis Blossa glögi
„Esmajoones tunneb koheselt Blossa tugevat ja mõnusalt aromaatset lõhna, milles võib tajuda mündi ja erinevate vürtside maitsekat kooslust. Blossa puhul ei kohta tavalist tummist glögilikku mekki – pigem meenutab see väga rikkalikku puuviljast münditeed, mis on kombineeritud valge veini, kardemoni, nelgi ja ingveriga.“ räägib Retseptisahtli kokk Margit.

Blossa teeb põnevaks asjaolu, et seda sobib juua nii kuumalt kui ka külmalt. Kuuma (70°C) serveerimise korral sobib glögi madalamasse klaasi, lisandiks rosinad ja mandlid. Külma glögi võiks serveerida pikemasse joogiklaasi, täiustatuna jääkuubikute ja apelsiniviiluga. Retseptisahtli fotograaf Anna pole kunagi suur glögisõber olnud, see-eest sai ta meeldiva maitseelamuse, kui proovis Blossat külma kokteili kujul.
Artikkel ja pildid: Retseptisahtel.