Blossa glögi
Blossa glögi

Retseptisahtel testis Blossa glögi

Talvele lähenevad tubased õhtud on kohal. Mis täiustaks jõuluootust ja kodus mõnulemist paremini kui klaasike aroomiderikast kuuma või hoopis värskendavat glögi?

„Esmajoones tunneb koheselt Blossa tugevat ja mõnusalt aromaatset lõhna, milles võib tajuda mündi ja erinevate vürtside maitsekat kooslust. Blossa puhul ei kohta tavalist tummist glögilikku mekki – pigem meenutab see väga rikkalikku puuviljast münditeed, mis on kombineeritud valge veini, kardemoni, nelgi ja ingveriga.“ räägib Retseptisahtli kokk Margit. 

Blossa glögi
Retseptisahtel soovitab serveerida külma glögi ka koos vahuveini, cava, prosecco või šampanjaga hoopis vahuveini klaasist!

Blossa teeb põnevaks asjaolu, et seda sobib juua nii kuumalt kui ka külmalt. Kuuma (70°C) serveerimise korral sobib glögi madalamasse klaasi, lisandiks rosinad ja mandlid. Külma glögi võiks serveerida pikemasse joogiklaasi, täiustatuna jääkuubikute ja apelsiniviiluga. Retseptisahtli fotograaf Anna pole kunagi suur glögisõber olnud, see-eest sai ta meeldiva maitseelamuse, kui proovis Blossat külma kokteili kujul. 

Artikkel ja pildid: Retseptisahtel.

Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi