Retseptisahtel testis Blossa glögi
„Esmajoones tunneb koheselt Blossa tugevat ja mõnusalt aromaatset lõhna, milles võib tajuda mündi ja erinevate vürtside maitsekat kooslust. Blossa puhul ei kohta tavalist tummist glögilikku mekki – pigem meenutab see väga rikkalikku puuviljast münditeed, mis on kombineeritud valge veini, kardemoni, nelgi ja ingveriga.“ räägib Retseptisahtli kokk Margit.
Retseptisahtel soovitab serveerida külma glögi ka koos vahuveini, cava, prosecco või šampanjaga hoopis vahuveini klaasist!
Blossa teeb põnevaks asjaolu, et seda sobib juua nii kuumalt kui ka külmalt. Kuuma (70°C) serveerimise korral sobib glögi madalamasse klaasi, lisandiks rosinad ja mandlid. Külma glögi võiks serveerida pikemasse joogiklaasi, täiustatuna jääkuubikute ja apelsiniviiluga. Retseptisahtli fotograaf Anna pole kunagi suur glögisõber olnud, see-eest sai ta meeldiva maitseelamuse, kui proovis Blossat külma kokteili kujul.
Artikkel ja pildid: Retseptisahtel.
- Blossa Alkoholfri GlöggBlossa Alkoholfri Glögg hinnati Tallinna Toidumessi külastajate poolt "Parim Jõulutoode 2021" tiitliga!4,99 €
- Blossa VinglöggBlossa Vinglögg hinnati Tallinna Toidumessi külastajate poolt "Parim Jõulutoode 2019" tiitliga!6,99 €
- Blossa Glögg *** Trestjärnig GuldGlögi, milles klassikaline vürtsibukett ühineb konjaki maitsenootidega.8,99 €