Risoto puravike ja trühvlijuustuga

Imemaitsev trühvlirisoto!

Koostisosad

  • 1 köögivilja puljongi kuubik

  • 1 šallotsibul

  • 1 küüslaugu küüs

  • 50g võid

  • 1 spl õli

  • 100g aborioriisi

  • 50ml valget veini

  • 30g parmsani juustu

  • 30g trühvlijuustu

  • 25g puravike või muid seeni

Valmistamine

    1. Pane potti 500 ml vett ja 1 puljongikuubik, lase keema.

    2. Koori ja tükelda 1 šallotsibul ja 1küüslauguküüs.

    3. Teise potti pane 50g võid ja lusikatäis õli, lisa sibul, küüslauk, 100g aborioriisi ning kuumuta segades, kuni riis muutub klaasjaks.

    4. Vala juurde 50ml valget veini ja kuumuta, kuni vein aurustub, pidevalt segades lisa puljongit nii, et riis on pidevalt kergelt kaetud.

    5. Kui riis on al dente (peaaegu valmis, veidi kõva), lisa puravikud ja parmesan.

    6. Serveerimisel raputa peale trühvlijuust.

    7. Naudi!


Toggle Nav