Röstsaiad krevettidega

Lihtne, kuid luksuslik suupiste krevettidega!

Ingredients for 1 person

  • 250 g keedetud puhastamata hiidkrevette (u 200 g puhastatult)

  • 1 keedetud muna

  • 2 sl majoneesi

  • 1 tl sinepit

  • 2 sl hakitud tilli ja murulauku

  • 1 tl riivitud sidrunikoort

  • soola ja musta pipart

  • paar viilu röstsaia

  • sidruniviile serveerimiseks

Preparation

    1. Puhasta krevetid ja tõsta kaussi. Lisa kahvliga katki vajutatud muna.

    2. Tõsta krevettide ja muna seltsi majonees ning sinep.

    3. Lisa maitseroheline ja sidrunikoor, sega läbi. Maitsesta musta pipra ning kui vaja, ka soolaga. Mõnikord on krevetid nii soolased, et seda polegi tarvis.

    4. Rösti saiad. Lõika röstsaialt koorik. Võid klaasi serva või vormi abil lõigata ka ümarad saiad.

    5. Tõsta igale saiale krevetisegu. Kaunista maitserohelisega.

    6. Lisa igale sööjale viil või sektorike sidrunit, et sellest mõned tilgad enne söömist krevettidele niristada.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress