Saaremaa Barbara

Saaremaa RHU Gin Signatuur G&T

Ingredients for 1 person

  • 1 osa RHU GINi

  • 3 osa vähemagusat TOONIKUT ja palju jääd

  • 2 sektorit pigistatud greipi: mõrudus, värskus

  • 6-8 pipratera (ideaalis roosa): veidi vürtsi 

  • 1 piparmündi oks: värskus 

Preparation

    1. Pane pipraterad ja džinn alguses klaasi koos tõmbama.

    2. Täida klaas jääga ja lisa toonik. Pigista greibisektoritest mahl kokteili, lisa kokteilile sektorid ja piparmündi oks.

    3. Sega ning serveeri!


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress