Saaremaa Barbara

Saaremaa RHU Gin Signatuur G&T

Koostisosad

  • 1 osa RHU GINi

  • 3 osa vähemagusat TOONIKUT ja palju jääd

  • 2 sektorit pigistatud greipi: mõrudus, värskus

  • 6-8 pipratera (ideaalis roosa): veidi vürtsi 

  • 1 piparmündi oks: värskus 

Valmistamine

    1. Pane pipraterad ja džinn alguses klaasi koos tõmbama.

    2. Täida klaas jääga ja lisa toonik. Pigista greibisektoritest mahl kokteili, lisa kokteilile sektorid ja piparmündi oks.

    3. Sega ning serveeri!


  1. joogikultuur/Saaremaa-RHU-Gin-50cl
    Saaremaa Gin Rabarber
    Värske ja mõnusalt magushapu alatooniga džinn sobib suurepäraselt erinevatesse kokteilidesse.
    50 cl
    9,99 €

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress