Saaremaa CUR Gin Kurgi G&T

Džinnikokteil kurgi- ja ingverimaitselise gini ja toonikuga.

Koostisosad

  • 1 osa Saaremaa CUR Gin

  • 3 osa Schweppes toonik

  • 3 õhukest kurgiviilu

  • Sidrunikoor

Valmistamine

    Täida klaas jääga, lisa džinn ja toonik. Piserda sidrunikoort klaasi kohal, nii jõuavad sidrunikoore aromaatsed õlid kokteili sisse, seejärel pane sidruniviil koos kurgiviiludega klaasi ning sega õrnalt.


  1. joogikultuur/Saaremaa-Gin-Kurk-Ingver
    Saaremaa CUR Gin 37,5% 50 cl
    Saaremaa CUR Gin´i erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver. Gin Master kuldmedaliga auhinnatud džinn!
    9,99 €

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress