Saaremaa Gin on tüübilt klassikaline destilleeritud dry gin. Tänu unikaalses retseptis kasutatud Saaremaa metsikutele kadakamarjadele võib seda pidada aga omamoodi kummarduseks hoopis põhjamaisele džinnikultuurile.
Saaremaa Gini puhas koostis
Saaremaa Ginis on kasutatud hoolega valitud puhtaid koostisosi - erakordselt kõrge kvaliteediga teraviljapiiritust, millele lisavad džinnile omast hõrku ja karget maitset lisaks kadakamarjadele ka angeelikajuur, koriander ning erinevad looduslikud ürdid.
Tõeliselt saaremaise hingamise annavad džinnile saare metsikute kadakate marjad, mis kannavad endas sadade aastate jooksul kogunenud kangust ja vägevust.
Pot still meetod
Kadakamarjad ja erinevad ürdid destilleeritakse pot still meetodil ning saadud destillaadid segatakse vastavalt unikaalsele retseptile, mille tulemusel saadakse meeldivalt aromaatne ja karge džinn.
Saaremaise väega kuivas džinnis annab karge põhitooni jõuline kadakas, maitserikkust lisavad värske koriander ning tsitruselised nüansid.
Saaremaa Gin on jook heasse seltskonda, õigel ajal ja õiges kohas. See on nauditav otse külmast pitsist ja sobib suurepäraselt ka värsketesse kokteilidesse segatuna.