Saaremaa gin

.

PÕHJALIKULT SAAREMAINE

Saaremaa Gin on karge kui hommikupäikeses sillerdav vihm.
Ei midagi keerulist. Lihtsalt kristallselge põhjavesi ning saaremaiselt metsikute kadakate ja värskete ürtide aroomid.
Juua puhtalt või kokteilis, peaasi et külmalt.
Ja õiges seltskonnas.

KUMMARDUS PÕHJAMAISELE DžINNIKULTUURILE

Saaremaa Gin on tüübilt klassikaline distilled dry džinn.
Tänu unikaalses retseptis kasutatud Saaremaa metsikutele kadakamarjadele võib seda pidada aga omamoodi kummarduseks hoopis põhjamaisele džinnikultuurile.

INSPIRATSIOON PUHTAST LOODUSEST

Saaremaa Ginis on kasutatud hoolega valitud puhtaid koostisosi - erakordselt kõrge kvaliteediga teraviljapiiritust, millele lisavad džinnile omast hõrku ja karget maitset lisaks kadakamarjadele ka angeelikajuur, koriander ning erinevad looduslikud ürdid.

KÄSITSI KORJATUD SAAREMAA KADAKAMARJAD

Tõeliselt saaremaise hingamise annavad džinnile saare metsikute kadakate marjad, mis kannavad endas sadade aastate jooksul kogunenud kangust ja vägevust.

TRADITSIOONIDEGA POT STILL MEETOD

Saaremaa Gini toodetakse pika ajalooga pot still meetodil, kus ürdid ja kadakamarjad destilleeritakse suures katlas ning destillaadid segatakse kokku vastavalt unikaalsele retseptile.

PÕHJALIKULT SAAREMAINE MAITSE

Saaremaise väega kuivas džinnis annab karge põhitooni jõuline kadakas, maitserikkust lisavad värske koriander ning tsitruselised nüansid.

ÕIGE AEG JA KOHT

Saaremaa Gin on jook heasse seltskonda, õigel ajal ja õiges kohas.
See on nauditav otse külmast pitsist ja sobib suurepäraselt ka värsketesse kokteilidesse segatuna.

DžINN & TOONIK

Nii nagu kalapaat aeru ja suitsusaun kadakavihaga, käib ka Saaremaa Gin kõige ehedamalt toonikuga. Kas klassikalise sidrunimaitselise, eksootilise greibimaitselise või neutraalsega. Kargust hoiavad jääkuubikud ning särtsu lisab sidruni- või laimiviil, soovi korral niidult nopitud kadakaoks.

KÕRVALE NÄKSIMISEKS

Saaremaa Gin passib pea kõige merelise või lihtsalt puhta, värske ja kohalikuga - näiteks lest, räim või tuulehaug, kõrvale oma aiast korjatud ürdid, kurk, tomat ja salat. Sobivad ka kohalikud juustud ning magusamalt poolelt näiteks omatehtud sorbett ning värskelt nopitud puuviljad ja marjad.

KOKTEILID

Saaremaa Gini väärt maitse pääseb kõige ehedamalt esile, kui kokteilides kasutada võimalikult värskeid koostisosi.

KIHELKONNA COLLINS

* Saaremaa Gin 4 cl
* värskeltpressitud sidrunimahl 2 cl
* suhkrusiirup 0,5 cl
* mullivesi
* jää

Kalla jääkuubikutele džinn, sidrunimahl, mullivesi ning hapukuse tasandamiseks ka suhkrusiirup. Sega kergelt läbi. Kaunista sidruniviiluga.

MUSTJALA GINGER ALE

* Saaremaa Gin 4 cl
* värsked laimiviilud
* Ginger Ale 12 cl
* jää

Suru laimiviilud kergelt katki, lisa džinn ja jää ning pikenda Ginger Ale´ga.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH