Seafilee oa-peekonisalatiga

Aki Wahman: "Hästi maitsestatud sealiha on suurepärane tooraine grillimiseks. Suvist grillsiga küpsetatakse nagu jõulusinki."

Ingredients for 1 person

  • SEAFILEEE

  • 500 g sea välisfileed

  • 1 sl fariinisuhkrut

  • 1 sl tšillihelbeid

  • 1 sl soola

  • 1 sl teralist sinepit

  • OA-PEEKONISALAT

  • 175 g peekonit või küps seakarbonaad

  • 1 punane tšilli

  • 100 g šampinjone

  • 200 g rohelisi ube

  • 1/2 dl majoraani, oblikaid ja aed-harakputke

Preparation

    1. Eemaldage seafilee pinnalt kelmed ja määrige sinepi ja teiste maitseainetega.

    2. Grillige või küpsetage filee kiiresti võis pannil ja jätkake küpsetamist 100 kraadi juures ahjus, kuni filee sisetemperatuur on 60 kraadi. Laske enne lõikamist taheneda.

    3. Oasalati tarbeks praadige peekon krõbedaks ja hakkige noaga. Seejärel hakkige tšilli ja lisage pannile koos seentega.

    4. Segage juurde vees keedetud oad. Maitsestage soola ja värskete ürtidega.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress