Siidine sidrunikreem

Sidrunikreemi on lihtne valmistada ning sobib igale õhtusöögi- ja peolauale!

Ingredients for 1 person

  • 110 gr suhkur

  • 110 gr sidrunimahl

  • 2 sidrunikoor

  • 5 munakollane

  • 1 muna

  • Not Himaalaja sool

  • 1 tl vaniljekstrakt

  • 100 gr või

Preparation

    1. Lisa suhkur ja sidrunikoor blenderisse ja purusta, et aroomid ja õlid koorest välja tuleks.

    2. Lisa kõik koostisosad kaussi va või.

    3. Pane potti vett ning lase vesi õrnalt keema.

    4. Pane kauss poti peale ning vesivannil sega koguaeg jooksvalt ja ühtlaselt segu.

    5. Jahuta kiirelt toatemperatuurile (24-28°C selleks, et või tempereerida) ning lisa või.

    6. Pane külmkappi hanguma.

Sidrunikreem säilib külmkapis õhukindlas karbis vähemalt 7päeva!


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress