Sir Edward´s viski valmistamisel pööratakse erilist tähelepanu keskkonda säästvale tootmisele. Nende destilleerimiskojas on märkimisväärselt vähendatud vee ja energia tarbimist ning tootmisel ei lähe midagi raisku – kõrvalsaadused kasutatakse loomasööda ja elektri tootmiseks. Sir Edward´s destilleerimiskoda Starlaw on Šotimaa modernseim ning keskkonnasäästlikuim teravilja piiritusetehas. Tehas ehitati 1964. a ning juba tol ajal võeti kasutusele energia- ja vee säästlik tootmisviis.
Kuulus kuldne Sir Edward´s viski
Sir Edward´s viski on loodud Šotimaa südames, selle valmistamisel on kasutatud tehnikaid, mida antakse edasi põlvest põlve. Viski valmistatakse vaid parimast teraviljast ja linnastest – hoolikalt valitud Sir Edward´s viskimeistri poolt. Viski segamisel tuleb esile täiuslik maitsete kooslus, seejärel laagerdub see tammevaatides – tulemuseks on rikkalik ja täidlane maitse, mida täiendavad õrnad puidu -ja linnase noodid.
Unikaalne Šoti viski
Tänane vihm on homne viski: selline on traditsiooniline Šoti vanasõna, mis kirjeldab hästi viski rolli šotlaste igapäeva elus. Ning vihma Šotimaal jagub. Just puhas vihmavesi ongi viski valmistamisel oluliseim koostisosa. Viljakas pinnas on soodne odra kasvatamiseks. Šotimaa kliima soodustab viski aeglast laagerdumise protsessi. Jõuline ja samas peen – selline on Šoti viski iseloom. Viski valmistamisel pööratakes erilist tähelepanu kõrgele kvaliteedile. Nii tootmise- kui laagerdumise protsessi kontrollitakse igas etapis. Igal piiritusetehasel on omad protsessid, mis on reguleeritud mitmete seadustega, sealhulgas „Šoti viski seadus“ 1988. aastast.
Sir Edward’s Scotch Whisky
Sir Edward’s Scotch Whisky on pehme ja kergesti nauditav Šoti viski. Sir Edward’s viski aroom on kergelt suitsune, pehme, lilleline. Maitse on ümar ja soe, vürtsikas, mahlakas, tasakaalus ning kergesti nauditav.
Sir Edward’s Smoky
Sir Edward’s Smoky küpseb Speyside südames asuva viskikoja tammevaadis kuni on saanud endale õrna merevaigukarva värvi ning peene turbase maitse. Viski maitses peen turbasuits, küpsed puuviljad ja tammevaadi nüansid.