Šokolaadised Blossa-kompvekid

Kasuta šokolaadikommide maitsestamiseks glögi.

30–40 tk

Ingredients for 1 person

  • 150 g tumedat šokolaadi, kakaosisaldus üle 50%

  • 75 g tumedat šokolaadi, kakaosisaldus üle 60–70%

  • 1½ dl vahukoort

  • 2 sl Blossa glögi

  • 2 tl mett

  • 25 g võid

  • kakaopulbrit

  • kookosehelbeid

Preparation

    1. Peenestage šokolaad.

    2. Laske koor, glögi ja mesi keema. Kallake kuum segu peenestatud šokolaadi peale. Segage, kuni šokolaad hakkab sulama.

    3. Lisage hakitud või ja segage spaatliga, kuni segu on läikiv ja sile. Tõstke segu mõneks tunniks jahedasse tahenema.

    4. Pärast segu tahenemist vormige sellest ümmargused kompvekid või pange segu kondiitrikotti ja pressige kommid väikestesse karamellivormidesse. Laske külmikus mõned tunnid seista.

    5. Katke kompvekid vahetult enne serveerimist kakaopulbri või kookoshelvestega. Serveerige toatemperatuuril Blossa glögiga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress