Suitsusiia-nuudlivokk

Suitsusiig sobib suurepäraselt maitseküllasesse nuudlivokki.

Koostisosad

  • 400 g suitsusiiga

  • 50 g sibulakuubikuid

  • 300 g vokk-köögivilju

  • 1 sidrun poolitatuna

  • 2 sl seesamiõli

  • 2,5 dl kalapuljongit

  • 1 sl tšillikastet

  • 250 g krevette

  • 1 dl India pähkleid

  • 200 g nuudleid

Valmistamine

    1. Röstige pannil õlis pähklid, et need omandaksid kauni pruunika tooni. Röstimine annab pähklitele ka hea maitse.

    2. Kuumutage vokkpannil hakitud sibul ja köögiviljad.

    3. Lisage juurde kalapuljong ja tšillikaste. Laske pisut keeda.

    4. Lõpetuseks lisage sulatatud ja nõrutatud krevetid ja röstitud pähklid.

    5. Keetke nuudlid vastavalt pakendil toodud juhistele. Nuudlitele ei ole vaja maitseaineid lisada. Segage nõrutatud nuudlid krevetikastme hulka.

    6. Asetage nuudlid madalale taldrikule ja lisage suitsusiia tükke.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress