Kitsejuustukreemiga krõbesaiad maasika ja balsamico kreemiga

Hästi lihtne ja toimiva maitsekooslusega suupiste, kus suve superstaarid maasikad saavad kokku kreemise kitsejuustuga. Lisa neile suupisteleibadele ka veidi värsket pestot ja igale pidulauale sobiv suupiste ongi valmis!

Koostisosad

  • 8 viilu röstsaia

  • 100 g kitsepiima toorjuustu

  • Maasikaid, poolitatuna

  • Balsamico kreemi

  • Värsket basiilikut või tüümiani

  • Värskelt jahvatatud musta pipart

  • Oliiviõli

Valmistamine

    1. Määri krõbesaiadele kitsejuustukreemi.

    2. Säti sinna peale poolitatud maasikas.

    3. Nirista balsamico kreemi ja viimistle värskelt jahvatatud musta pipra, basiiliku või tüümianioksaga ja nirista peale veidi oliiviõli.

    Serveeringust piisab 4-le inimesele.

    Nipp! Saiana võid kasutada valmiskujul müüdavaid ja suupisteteks sobivaid krõbesaiu või võid ka pikast saiast lõigata õhukesed viilud, neid oliiviõliga piserdada ja ahjus või pannil krõbedaks röstida.

    Suupiste kõrvale sobib suurepäraselt kerge ja värskendav Vintonic kokteilijook. Vintonic on mõeldud Gin&Tonic kokteili sõpradele, kes otsivad midagi erilist ja ainulaadset.


Toggle Nav