Kitsejuustukreemiga krõbesaiad maasika ja balsamico kreemiga
Koostisosad
8 viilu röstsaia
100 g kitsepiima toorjuustu
Maasikaid, poolitatuna
Balsamico kreemi
Värsket basiilikut või tüümiani
Värskelt jahvatatud musta pipart
Oliiviõli
Valmistamine
Määri krõbesaiadele kitsejuustukreemi.
Säti sinna peale poolitatud maasikas.
Nirista balsamico kreemi ja viimistle värskelt jahvatatud musta pipra, basiiliku või tüümianioksaga ja nirista peale veidi oliiviõli.
Serveeringust piisab 4-le inimesele.
Nipp! Saiana võid kasutada valmiskujul müüdavaid ja suupisteteks sobivaid krõbesaiu või võid ka pikast saiast lõigata õhukesed viilud, neid oliiviõliga piserdada ja ahjus või pannil krõbedaks röstida.
Suupiste kõrvale sobib suurepäraselt kerge ja värskendav Vintonic kokteilijook. Vintonic on mõeldud Gin&Tonic kokteili sõpradele, kes otsivad midagi erilist ja ainulaadset.
Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Tuuli on toiduentusiast, toidublogija ja rohkem kui kümne kokaraamatu autor. Tuuli armastab puhtaid maitseid ja päris toitu ning loodab oma retseptidega inspireerida ja innustada kõiki, kes head ja maitsvat toitu hindavad.