Pirn või virsik prosciutto ja sinihallitusjuustuga

Hästi kokkutoimiva maitsekombinatsiooniga lihtne suupiste, kus magusale pirniviilule tuleb kaissu soolakas ja maitseküllane sinihallitusjuust, millele annab omalt poolt veel maitselisa prosciutto sink.

Koostisosad

  • 1-2 suuremat pirni, sektoritena või viiludena

  • 100 g sinihallitusjuustu

  • 150 g prosciutto sinki

  • Tüümiani või punet

  • Värskelt jahvatatud musta pipart

  • Oliiviõli

  • Värsket tüümiani

Valmistamine

    1. Lõika pirnist (või virsikust) suupärased viilud.

    2. Säti sinna peale sinihallitusjuustu ja keera siis see kooslus prosciutto riba sisse.

    3. Pudista peale värsket tüümiani, piserda oliiviõliga ja viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga.

    Serveeringust piisab 4-le inimesele.

    Pirni asemel võid hooajal kasutada ka virsikut, mis samuti sellesse kooslusesse suurepäraselt sobib.

    Suupiste kõrvale sobib suurepäraselt kerge ja värskendav Vintonic kokteilijook. Vintonic on mõeldud Gin&Tonic kokteili sõpradele, kes otsivad midagi erilist ja ainulaadset.


Toggle Nav