Suupisted arbuusi, feta ja mündiga
Koostisosad
Arbuusi, kuubikuteks lõigatuna
Fetajuustu, tükeldatuna
Värskeid mündilehti
Oliiviõli
Värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistamine
Tõsta arbuusikuubikule tükike fetajuustu ja säti sinna peale mündileht.
Torka tikk sellest suupistest läbi ja lao vaagnale.
Viimistle oliiviõli ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
Serveeringust piisab 4-le inimesele.
Suupiste kõrvale sobib suurepäraselt kerge ja värskendav Vintonic kokteilijook. Vintonic on mõeldud Gin&Tonic kokteili sõpradele, kes otsivad midagi erilist ja ainulaadset.
Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Tuuli on toiduentusiast, toidublogija ja rohkem kui kümne kokaraamatu autor. Tuuli armastab puhtaid maitseid ja päris toitu ning loodab oma retseptidega inspireerida ja innustada kõiki, kes head ja maitsvat toitu hindavad.