Maasikavardad camembert juustuga
Koostisosad
16 maasikat
150 g camembert juustu
Palsamikreemi
Värskelt jahvatatud musta pipart
Valmistamine
Torka tiku otsa maasikas ja tükike camembert juustu (sobib ka brie juust).
Paku juurde palsamikreemi ja jahvata peale pisut värskelt jahvatatud musta pipart.
Serveeringust piisab 4-le inimesele.
Suupistelaua joogisaatjaks on igati hea valik Cremant vahuvein. Proovi näiteks Joogikultuuri e-poes enimmüüdud Cave De Lugny Cremant De Bourgogne Brut vahuveini. Tegemist on värske ja kergelt mineraalse alatooniga vahuveiniga, mille maitse on heas tasakaalus, ollles värske, kuid kandes taustal ka kerget röstisust ja pähklisust.
Retsepti autor: Tuuli Mathisen
Tuuli on toiduentusiast, toidublogija ja rohkem kui kümne kokaraamatu autor. Tuuli armastab puhtaid maitseid ja päris toitu ning loodab oma retseptidega inspireerida ja innustada kõiki, kes head ja maitsvat toitu hindavad.