Maasikavardad camembert juustuga

Toidublogija Tuuli Mathiseni suvine suupistevalik. Maasikad ja camembert moodustavad taevaliku koosluse! Nii lihtne ja nii hea!

Koostisosad

  • 16 maasikat

  • 150 g camembert juustu

  • Palsamikreemi

  • Värskelt jahvatatud musta pipart

Valmistamine

    1. Torka tiku otsa maasikas ja tükike camembert juustu (sobib ka brie juust).

    2. Paku juurde palsamikreemi ja jahvata peale pisut värskelt jahvatatud musta pipart.

    Serveeringust piisab 4-le inimesele.

Suupistelaua joogisaatjaks on igati hea valik Cremant vahuvein. Proovi näiteks Joogikultuuri e-poes enimmüüdud Cave De Lugny Cremant De Bourgogne Brut vahuveini. Tegemist on värske ja kergelt mineraalse alatooniga vahuveiniga, mille maitse on heas tasakaalus, ollles värske, kuid kandes taustal ka kerget röstisust ja pähklisust.


Toggle Nav