Tai panna cotta kookospähkli, laimi ja värskete maasikatega

Panna cotta on mõnusalt kreemjas magustoit. Selles variandis keeb koor rahulikul tulel koos kookospiima ja laimikoorega. Katteks värsked maasikad ja röstitud kookoshelbed.

Ingredients for 1 person

  • 400 ml Santa Maria kookospiima

  • 2 dl vahukoort

  • 1,3 dl moosisuhkrut

  • 1 tl Santa Maria vanillisuhkrut

  • 2 laimi koor

  • 250 g värskeid maasikaid

  • 1 spl röstitud kooskoshelbeid

Preparation

    1. Keeda kookospiima ja koort moosisuhkruga umbes pool minutit.

    2. Seejärel sega sisse vanillisuhkur ja riivitud laimikoor.

    3. Vala desserdinõudesse või -pokaalidesse ja lase külmkapis umbes 2 tundi tarduda.

    4. Vahetult enne serveerimist kata panna cotta värskete maasikate ja röstitud kookoshelvestega.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress