Tai panna cotta kookospähkli, laimi ja värskete maasikatega
Panna cotta on mõnusalt kreemjas magustoit. Selles variandis keeb koor rahulikul tulel koos kookospiima ja laimikoorega. Katteks värsked maasikad ja röstitud kookoshelbed.
Koostisosad
400 ml Santa Maria kookospiima
2 dl vahukoort
1,3 dl moosisuhkrut
1 tl Santa Maria vanillisuhkrut
2 laimi koor
250 g värskeid maasikaid
1 spl röstitud kooskoshelbeid
Valmistamine
Keeda kookospiima ja koort moosisuhkruga umbes pool minutit.
Seejärel sega sisse vanillisuhkur ja riivitud laimikoor.
Vala desserdinõudesse või -pokaalidesse ja lase külmkapis umbes 2 tundi tarduda.
Vahetult enne serveerimist kata panna cotta värskete maasikate ja röstitud kookoshelvestega.