Täidetud Blossa-aprikoosid

Glögiga marineeritud aprikoosid on täidetud kitsejuustuga, moodustades magusa ja soolase eksimatu kombinatsiooni.

APRIKOOSID

Ingredients for 1 person

  • 400 g kuivatatud aprikoose

  • 2 dl Blossa glögi

TÄIDIS

Ingredients for 1 person

  • 50 g pehmet kitsejuustu

  • 4 sl röstitud mandlilaaste

Preparation

    1. Kuumuta glögi. Pane aprikoosid kuuma glögi sisse likku. Lase jahtuda ja pane ööseks külmkappi. Täida järgmisel päeval.

    2. Rösti mandlilaastud.

    3. Sega natuke kitsejuustu ja pane see kondiitrikotti.

    4. Kurna aprikoosidest üleliigne vedelik välja. Lõika aprikoosi kääridega tasku ja suru juust sisse. Lisa juurde ka mõned röstitud mandlilaastud.

    5. Serveeri kohe Blossa glögiga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress