Takod kana ja maasikasalsaga

Grillitud kana ja maasikasalsaga takod. Seda peab proovima!

Maasikasalsa

Koostisosad

  • 500 g maasikaid

  • 3 spl Santa Maria BBQ kaste magus chipotle

  • 1 spl mesi

  • 0.5 tk sidruni koor ja pigistatud mahl

  • Santa Maria Sool

Grillitud kana

Koostisosad

  • 500 g kana kintsufileed

  • 1 pakk Santa Maria Marinaad magusa tšilliga

Takod

Koostisosad

  • 1 pakk Santa Maria Minitortilja (8tk pakis)

  • 2 tk avokaadot

  • 1 tk pigistatud laimi mahla

  • 100 g salatisegu

  • värsket koriandrit

Valmistamine

    1. Puhasta ja haki maasikad väikesteks tükkideks.

    2. Pane maasikad kaussi, sega BBQ kastmega ja teiste koostisosadega. Vajadusel lisa näpuotsatäis soola.

    3. Marineeri kana magusa tšilli marinaadis ja grilli mõlemalt poolt seni, kuniks liha on valmis.

    4. Grilli tortiljad.

    5. Lõika kana väiksemateks tükkideks.

    6. Valmista ette salatisegu ja viiluta avokaadod, pigista avokaadodele värsket laimimahla.

    7. Täida tortiljad salatisegu, avokaado, kana ja kõige peale pane maasikasalsat.

    8. Raputa peale veel värsket koriandrit ja serveeri.

Retsetp: Santa Maria retseptikogu


  1. joogikultuur/fresita-original-vahuvein-maasikatega
    Fresita - vahuvein maasikatega
    Värske ja meeldivalt magusa maitsega vahuvein, millele on lisatud naturaalseid maasikaid.
    9,99 €
Toggle Nav