Takod kana ja maasikasalsaga
Maasikasalsa
Koostisosad
500 g maasikaid
3 spl Santa Maria BBQ kaste magus chipotle
1 spl mesi
0.5 tk sidruni koor ja pigistatud mahl
Santa Maria Sool
Grillitud kana
Koostisosad
500 g kana kintsufileed
1 pakk Santa Maria Marinaad magusa tšilliga
Takod
Koostisosad
1 pakk Santa Maria Minitortilja (8tk pakis)
2 tk avokaadot
1 tk pigistatud laimi mahla
100 g salatisegu
värsket koriandrit
Valmistamine
Puhasta ja haki maasikad väikesteks tükkideks.
Pane maasikad kaussi, sega BBQ kastmega ja teiste koostisosadega. Vajadusel lisa näpuotsatäis soola.
Marineeri kana magusa tšilli marinaadis ja grilli mõlemalt poolt seni, kuniks liha on valmis.
Grilli tortiljad.
Lõika kana väiksemateks tükkideks.
Valmista ette salatisegu ja viiluta avokaadod, pigista avokaadodele värsket laimimahla.
Täida tortiljad salatisegu, avokaado, kana ja kõige peale pane maasikasalsat.
Raputa peale veel värsket koriandrit ja serveeri.
Retsetp: Santa Maria retseptikogu