Takod kana ja maasikasalsaga

Grillitud kana ja maasikasalsaga takod. Seda peab proovima!

Maasikasalsa

Ingredients for 1 person

  • 500 g maasikaid

  • 3 spl Santa Maria BBQ kaste magus chipotle

  • 1 spl mesi

  • 0.5 tk sidruni koor ja pigistatud mahl

  • Santa Maria Sool

Grillitud kana

Ingredients for 1 person

  • 500 g kana kintsufileed

  • 1 pakk Santa Maria Marinaad magusa tšilliga

Takod

Ingredients for 1 person

  • 1 pakk Santa Maria Minitortilja (8tk pakis)

  • 2 tk avokaadot

  • 1 tk pigistatud laimi mahla

  • 100 g salatisegu

  • värsket koriandrit

Preparation

    1. Puhasta ja haki maasikad väikesteks tükkideks.

    2. Pane maasikad kaussi, sega BBQ kastmega ja teiste koostisosadega. Vajadusel lisa näpuotsatäis soola.

    3. Marineeri kana magusa tšilli marinaadis ja grilli mõlemalt poolt seni, kuniks liha on valmis.

    4. Grilli tortiljad.

    5. Lõika kana väiksemateks tükkideks.

    6. Valmista ette salatisegu ja viiluta avokaadod, pigista avokaadodele värsket laimimahla.

    7. Täida tortiljad salatisegu, avokaado, kana ja kõige peale pane maasikasalsat.

    8. Raputa peale veel värsket koriandrit ja serveeri.

Retsetp: Santa Maria retseptikogu


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress