Viinamarjad korjatakse väikeste koguste kaupa siis, kui nad on saavutanud optimaalse küpsuse ning happed ja suhkrud marjades on tasakaalus.
Marjad purustatakse ning hoitakse kääritamise ajal kontaktis kestadega, et kätte saada tanniinid ja saavutada õige värv. Marjade maitseomaduste kasvatamiseks ja säilitamiseks kasutatakse roostevabast terasest fermentatsioonianumaid. Resultaadiks on aromaatne, kergelt joodav vein tähelepanuväärse täidluse ja iseloomuga. Tarapaca Cabernet Sauvignon veinil on intensiivne punaste marjade aroom vürtsikate nootidega ning vein on täidlane, struktuurne ja heas tasakaalus, pika ja kompleksse järelmaitsega.Vein on saanud Estonian Wine Challange 2004 kuldmedali.
Tootmine
Marjad purustatakse ning hoitakse kääritamise ajal kontaktis kestadega, et kätte saada tanniinid ja saavutada õige värv. Marjade maitseomaduste kasvatamiseks ja säilitamiseks kasutatakse roostevabast terasest fermentatsioonianumaid. Resultaadiks on aromaatne, kergelt joodav vein tähelepanuväärse täidluse ja iseloomuga. Tarapaca Cabernet Sauvignon veinil on intensiivne punaste marjade aroom vürtsikate nootidega ning vein on täidlane, struktuurne ja heas tasakaalus, pika ja kompleksse järelmaitsega.
Serveerimissoovitus
Sobib suurepäraselt pastaroogade ja juustude kõrvale serveerituna.
Tšiilit peetakse unikaalseks veinitootmispiirkonnaks tänu oma isoleeritud asendile Vaikse ookeani ja Andide mäeaheliku vahel, mis pakub viinapuude kasvatamiseks suurepäraseid klimaatilisi tingimusi.