Maitse on pehme ja marjane, värskete puuviljanüanssidega.
Sobib suurepäraselt liharoogade ja kergete kastmetega ning prantsuse köögi kõrvale. Serveerimistemperatuur 18- 20 °C.
Viña Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon 1997 oli Viña Tarapacá esimene õige PREMIUM-vein, mis on saavutanud kuldmedaleid teiste hulgas sellistel konkurssidel nagu Le Grand Concours Des Vins Du Monde, Vinexpo Bordeaux, Vinalies Internationalies Pariisis ja International Wine Challenge Londonis. Sama edu kordus 1999. aastal. Tänu sellistele autasudele on õnnestunud Tarapacal kindlustada esimene koht Tšiili preemiumveinide hulgas. Saagikoristusperiood on aprilli esimesel nädalal.
Gran Reserva Cabernet Sauvignoni hoitakse prantsuse tammevaatides 6 kuud ning seejärel jäetakse vein valmima pudelitesse veel üheks aastaks. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com