Teriyaki veiseliha seesamiga maitsestatud köögiviljanuudlitega

Ingredients for 1 person

  • 1 sibul

  • 2 porgandit

  • 2 küüslauguküünt

  • karp shiitake-seeni või paar peotäit isekasvatatud seeni

  • tilk rapsiõli

  • 400 g muredat veisefileed lõikudena

  • 1½ dl teriyaki-kastet

  • 1 dl vett

  • 1 tl ingveripastat

  • ½ tl kuivatatud tšillipulbrit

  • pool hiina kapsast

Preparation

    1. Hakkige sibulad ja viilutage porgandid. Peenestage küüslauguküüned ja lõigake seened kaheks osaks.

    2. Praadige kuumal vokkpannil veiseliharibasid väheses õlis ja lisage juurde teriyaki-kaste ja vesi.

    3. Küpsetage samal pannil sibul, porgandid ja seened kuldpruuniks. Lisage küüslauk, ingver ja tšillipulber. Pange juurde ka ribadeks lõigatud hiina kapsas. Segage korra ja lisage seesamiseemned.

    4. Serveerige kohe koos keedetud riisi või nuudlitega.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress