Toast Skagen

Esinduslik krevettide ja suitsulõhega Toast Skagen sobib hästi ka pidulaua eelroaks

Koostisosad

  • 200 g kooritud krevette

  • 100 g külmsuitsulõhet

  • 1 kõvaks keedetud kanamuna

  • 1 dl hapukoort

  • 1 dl majoneesi

  • kimp tilli

  • kimp murulauku

  • musta pipart

  • 4 viilu röstsaia

  • võid

Valmistamine

    1. Sulatage ja nõrutage kooritud krevetid.

    2. Seejärel hakkige till ja murulauk. Hakkige ka keedumuna kahvli abil jämedamaks seguks.

    3. Röstige saiad krõbedaks ning segage hapukoor ja majonees kausis vahuks.

    4. Pritsige kondiitrikotiga vaht saia serva.

    5. Lisage krevetid ja lõhe ning maitsestage kergelt pipraga. Kaunistada võib mõne tillioksa või kalamarjaga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress