Black Tower Riesling BIB
Küpsed ja terved marjad korjatakse oktoobri alguses. Seejärel pressitakse marjad õrnalt ning jahutatakse 5 °C-ni, mille tulemusel mahl eraldub kestadest. Veinimahl läbib fermentatsiooniprotsessi temperatuuril 14-16 °C. Protsess toimub nelja nädala jooksul roostevabast terasest vaatides. Marjad pärinevad Pfalzi piirkonnast, mis asub Alsace'i piiri lähedal, sealne kliima on päikseline ning kuiv, mis tagab marjade optimaalse küpsemise. Head avastamist!
Auhinnad ja medalid:
Pronksmedal: San Francisco Inrernational Wine Competition 2003
Seal of Approval: Japan Wine Challenge 2004
Sehr Gut: Grober Internationaler Weinpreis Mundus Vini 06.
Kirjeldus
Lilleline ja puuviljane aroom, esile kerkivad õun ja virsik.
Maitse on samuti puuviljane, eriti tugevalt on tunda rohelist õuna, mõnusalt värske ja mineraalne.
Serveerimissoovitus
Sobib hästi valgete lihadega, eriti kanawrapi ning pajaroogade kõrvale pakutuna.