Black Tower Rivaner BIB
Küpsed ja terved marjad korjatakse septembri lõpus. Seejärel pressitakse marjad õrnalt ning jahutatakse 5 °C-ni, mahl eraldatakse kestadest. Järelejäänud veinimahl läbib fermentatsiooniprotsessi temperatuuril 16-18 °C. Protsess toimub 4 nädala jooksul roostevabast terasest vaatides.
Head avastamist!
Kirjeldus
Aroomis on tunda värsked puuviljad nagu mango ja ananass.
Maitse on kerge ja värske, palju puuvilju.
Serveerimissoovitus
Suurepärane kerge vein, mis sobib imehästi aperitiiviks ning enamuse roogade kaaslaseks. Proovige vürtsikate kanatiibadega või magusas kastmes sealiha kõrvale.
Auhinnad ja medalid
Pronksmedal: Estonian Wine Challenge 2006
Pronksmedal: San Francisco International Wine Competition 2003
Pronksmedal: Japan International Wine Challenge 2003
Sehr Gut: Grober International Weinpreis Mundus Vini 2006.