Blossa 20
Inspiratsioon aastakäigu Blossa valmimisel saab alguse igal aastal erinevast geograafilisest asukohast. 2020 aastal on selleks kohaks Maroko. Pudeli disain on inspireeritud Maroko keraamikast. Glögi baasiks on valge vein ja maitset annavad piparmünt, roheline tee ja klassikalised glögi maitseained (kardemon, kaneel, nelk, ingver jne).
Maitseomadused ja aroom
Aroomis on klassikalised jõuluürdid, lisaks münt ja taustal roheline tee hõng. Heas tasakaalus puuviljane iseloom, kus magusus ja ürdisus kombineeruvad. Järelmaitses on tajuda rohelist teed ja vürtsikamaid piparmündi noote.
Serveerimissoovitus
Blossa glögi on sobiv pakkuda kuumalt (70°C) rosinate ja mandlitega, kuid sobib hästi ka jääkuubikutel pikajoogi klaasist serveerituna! Proovi julgesti glögi koos kuiva vahuveini, cava, prosecco või šampanjaga serveerituna vahuveini klaasist.
Soovitame glögi traditsiooniliste jõulumaiustuste ja kokteilisuupistete kõrvale.