Codorniu Cava Ecologica Brut

Codorníu veinikoda on rajatud 1551.a. ja kuulub tänini perekonna omandusse, olles maailma esimene cava valmistaja. Esimene pudel traditsionaalsel meetodil valmistatud cavat avati 1872.a. ning kõik Codorníu cavad valmistatakse siiani rangelt traditsioonilise meetodi järgi.
Aperitiiv
Aperitiiv

Codorníu Organic on autentne cava oma tuntud headuses, mis boonusena on valmistatud orgaanilisel meetodil. Spetsiaalselt orgaanilise veini jaoks valitud istandused Penedès regioonis garanteerivad viinamarjade tippkvaliteedi madala saagikuse kohta (8500 – 9000 kg/ha). Nii kasvatuse kui valmistamise ajal järgitakse lisaks cava valmistamise meetodile ka orgaanilise põllumajanduse reegleid, mis tähendab, et vastavalt ECO (European Regulation) ja NOP (National Organic Program, USA) sertifikaatidele korjatakse, hoitakse ja töödeldakse orgaaniliselt kasvatatud marju teistest eraldi spetsiaalse märgistusega seadmetes ja vaatides.
Codorníu Ecológica on küpsenud 9–12 kuud võimendamaks kohalikele viinamarjadele iseloomulikke maitseomadusi nagu värskust, puuviljasust ja kirkust.

Kirjeldus

Peene mulliga sametine vahukroon on püsiv. Aroom on tulvil puuvilju, ülekaalukalt tõuseb esile mahlakas roheline õun. Õrnalt on tunda tsitruseliste õisi ja värske mandli magusust. Maitse on suulael värskendav ja heas tasakaalus, kreemja tekstuuriga. Tunda on tsitrusenoote ja  rohelist õuna. Pika lõpuga.

Serveerimissoovitus

Suurepärane aperitiiv. Sobib hästi looduslähedaste ja vähest töötlemist-maitsestamist saanud puhaste roogadega nagu wokitud, aurutatud ja grillitud köögiviljade, kala ja valge liha kõrvale.
Serveerida jahutatult 6 °C juures.

Tootekirjeldus
Tüüp
Vahuvein
Alkoholisisaldus
12,0 %
Maa
Hispaania
Viinamarjasort
Xarello, Parellada, Macabeo
Hind
8,70 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi