Dark Horse Cabernet Sauvignon
Viinamarjad selle veini tarbeks on pärit Põhja – Kaliforniast.
Veini kääritatakse tammest vaatides ja ka laagerdatakse suurtes tammevaatides aasta jooksul. Seejärel filtreeritakse ja laagerdatakse pudelis 3 – 4 kuud.
Veini kääritatakse tammest vaatides ja ka laagerdatakse suurtes tammevaatides aasta jooksul. Seejärel filtreeritakse ja laagerdatakse pudelis 3 – 4 kuud.
Maitseomadused ja aroom
Aroomis mustsõstar, vanilje, must ploom, keediste magusad aroomid, kerge vürts. Maitselt marjane ja üllatavalt mahe Cabernet Sauvignoni kohta. Tajuda suitsusust, vaniljet, pikk marjane ja moosine järelmaitse. Vein on täidlane ja marjane.
Serveerimissoovitus
Ideaalne seltskonnavein. Sobib hästi BBQ rebitud sealiha juurde, grillitud lihadega, tugevamaitseliste juustudega. Serveerida temperatuuril 18ºC.