Espolon Reposado Tequila
Tekiila on fermenteeritud agaavimahlast destilleeritud kange alkohoolne jook, mida toodetakse ainult Mehhikos. Selle valmistamiseks sobib vaid üks agaav kõigist liikidest – sinine agaav – Blue Weber Agave.
Espolon tekiilade puhul küpsetatakse agaavi piñasid keskmisest kauem, et tagada täidlasem maitse. Destilleerimisel kasutakse nii kolonn- kui pot-still meetodit. Espolon Reposado laagerdub kergelt söestunud uutes Ameerika tammevaatides kuni 6 kuud.
Espolon tekiilade etiketid jutustavad loo Mehhiko iseseisvumisajast, kus Guadalupe ja Rosarita ühinesid isa Miguel Hidalgo valimiskampaaniaga Mehhiko iseseisvuse tagamiseks Hispaaniast. Kukk Ramón sümboliseerib Mehhiko uhkust ja julgust.
Maitseomadused
Espolon Reposado aroomis on vürtsi, karamelli ja veidi šokolaadi.
Maitse on täidlane, milles on tunda röstitud agaavi, magusaid puuvilju ja vürtse.
Serveerimissoovitus
Nautida puhtalt ning kokteilides.