Expedition Bonarda Malbec

Bonarda ja Malbec marjad on valitud viinamarjaistandustest Mendoza idapoolsetelt liivase pinnaga aladelt.
Siga
Siga
Veis
Veis
Lind
Lind
Pasta
Pasta

Viinamarjad korjatakse ja pärast vartest puhastamist läbivad õhusurvega pressi ja matsereeritakse koos kestadega. Seejärel fermenteeritakse 16 päeva jooksul temperatuuril 23-26°C, järgneb õhusurvega press ning kontrollitud malolaktiline fermentatsioon. 
Lõpuks vein stabiliseeritakse ja filtreeritakse.

Maitseomadused ja aroom

Aroomis on tunda mustasõstart,küpset ploomi ja kirssi.
Keskmise täidlusega ja marjase iseloomuga vein.

Serveerimissoovitus

Sobib grillitud lihadega ning pasta ja keskmiselt vürtsikate roogade kõrvale.
Serveerimistemperatuur 17°C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
14,0 %
Tootja
Altia Plc.
Maa
Argentiina
Viinamarjasort
Bonarda, Malbec
Pakendi maht
3 l
Pakendiliik
BIB
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi