Frangelico
Legendi järgi lõid Frangelico likööri rohkem kui 300 aastat tagasi Christiani mungad, kes elasid Piemonte piirkonnas Põhja-Itaalias. Nad kasutasid destilleerimiseks metsikuid sarapuupähkleid ja likööri loomiseks teisi väärtuslikke koostisosi. Nende retsepti põhi on kasutusel ka tänapäeval, mis segatakse kohvi, vanilje ja kakao destillaadi ja ekstraktidega.
Vaata lisaks http://www.frangelico.com/.
Maitseomadused ja aroom
Aroomis on tunda intensiivset sarapuupähklit. Maitse tekstuur on rikkalik. Rõhutatud on delikaatne pähklimaitse, mida toetavad vanilje ja tume šokolaad.
Serveerimissoovitus
Tänu Frangelico mõõdukale alkohilisisaldusele ja kergele tekstuurile on teda parim nautida nii puhtalt kui jääga, võib lisada laimi. Sobib kokteilide segamiseks. Pikenda Frangelicot Coca-Cola, Ginger Ale või soodaveega.
Frangelico Martini
2 osa Frangelicot
1 osa Vodkat
Rohkem retsepte www.frangelico.com