Fresita Blueberry & Raspberry
Central Valley’s Tšiilis korjatakse viinamarjad käsitsi, korjeaeg on jaanuarist märtsini. Valmistamisel läbitakse kaks fermentatsioonietappi: esimene fermentatsioon 17 °C juures kahe nädala jooksul, teine fermentatsioon 17-19 °C Charmant meetodil.
Kirjeldus
Värskete marjade hõrk aroom, domineerib mustikas, millele lisandub punaste marjade ja vaarikate aroom. Kerged mullid, maitses värske ja mõnus magusus, tsitrusviljade nüanss, marjane järelmaitse.
Rohkem infot Fresta brändi kohta leiad siit
Serveerimissoovitus
Ideaalne aperitiiv, mis sobib hästi nii iseseisvalt nautimiseks kui ka värskete puuviljade, juustude, šokolaadi ja dessertide kõrvale.
Enne serveerimist hoida pudelit vähemalt üks tund horisontaalasendis 4-6 °C juures. Avades hoia jahutatud pudelit 45-kraadise nurga all, eemalda aeglaselt kork ning vala koheselt pokaalidesse. Serveerida 6-8 °C juures.
Saadaval:
0,2 l – 30 tk kastis
0,75 l – 6 tk kastis