Goru

Ego Bodegas omab 25 ha viinamarjaistandusi, mis on vanemad kui 50 aastat. Veinimaja loodi visiooniga näidata, kui häid veine on võimalik teha Jumilla piirkonnas viinamarjast Monastrell.
Siga
Siga
Veis
Veis

Liivane, kivine ja savine pinnas on ideaalne selle sordi kasvatamiseks. Ka 3000 tundi päikest lisab oma potentsiaali. Monastrell on Hispaania tähtsuselt teine sort peale Tempranillot. 80% ulatuses Jumilla piirkonnas kasvatatakse Monastrelli (Prantsusmaal tuntud Mourvedre nime all). Jumilla on Hispaania üks vanimaid D.O.-si (1966). Kokku üle 3000 viinamarjakasvataja.

Käsitsi korje, kääritamine madalal temperatuuril kuni 28 °C, neli kuud laagerdunud Ameerika tammes.

 

Kirjeldus

Aroomis küpsed punased sõstrad, on tunda vanilje, kaneeli, piparmündi, musta pipra tausta.
Maitse on täidlane, vürtsikas ning mitmekülgne, tubakaste nootidega. Järelmaitse on meeldivalt pikk.

 

Serveerimissoovitus

Sobib liharoogade juurde, vasikaliha, sealiha. Enne serveerimist hoida vein avatuna pool tundi. Serveerimistemperatuur 16-18 °C.

 

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
14,0 %
Tootja
Ego Bodegas
Maa
Hispaania
Viinamarjasort
Monastrell, Syrah, Petit Verdot
Hind
8,60 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH