Goru Organic
Liivane, kivine ja savine pinnas on ideaalne selle sordi kasvatamiseks. Ka 3000 tundi päikest lisab oma potentsiaali. Monastrell on Hispaania tähtsuselt teine sort peale Tempranillot. 80% ulatuses Jumilla piirkonnas kasvatatakse Monastrelli (Prantsusmaal tuntud Mourvedre nime all). Jumilla on Hispaania üks vanimaid D.O.-si (1966). Kokku üle 3000 viinamarjakasvataja.
Käsitsi korje, kääritamine madalal temperatuuril kuni 28 °C. Aed on 25 aastat vana, vein on 2 kuud laagerdunud Ameerika tammes.
Kirjeldus
Aroomis mustsõstar, tume kirss, liilia, kergelt vürtsikas. Maitse on täidlane, vürtsikas, marjane ning pehmete tanniinidega. Pikk ja heas tasakaalus järelmaitse.
Serveerimissoovitus
Sobib sealiha ja ka grillitud linnuliha juurde.
Serveerimistemperatuur 16-18 °C.