Goru Organic

Ego Bodegas omab 25 ha viinamarjaistandusi, mis on vanemad kui 50 aastat. Veinimaja loodi visiooniga näidata, kui häid veine on võimalik teha Jumilla piirkonnas viinamarjast Monastrell.
Siga
Siga
Lind
Lind

Liivane, kivine ja savine pinnas on ideaalne selle sordi kasvatamiseks. Ka 3000 tundi päikest lisab oma potentsiaali. Monastrell on Hispaania tähtsuselt teine sort peale Tempranillot. 80% ulatuses Jumilla piirkonnas kasvatatakse Monastrelli (Prantsusmaal tuntud Mourvedre nime all). Jumilla on Hispaania üks vanimaid D.O.-si (1966). Kokku üle 3000 viinamarjakasvataja. 

Käsitsi korje, kääritamine madalal temperatuuril kuni 28 °C. Aed on 25 aastat vana, vein on 2 kuud laagerdunud Ameerika tammes.

 

Kirjeldus

Aroomis mustsõstar, tume kirss, liilia, kergelt vürtsikas. Maitse on täidlane, vürtsikas, marjane ning pehmete tanniinidega. Pikk ja heas tasakaalus järelmaitse.

 

Serveerimissoovitus

Sobib sealiha ja ka grillitud linnuliha juurde.
Serveerimistemperatuur 16-18 °C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
14,0 %
Tootja
Ego Bodegas
Maa
Hispaania
Viinamarjasort
Monastrell
Hind
8,60 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi