Jean Bouchard Coteaux Bourguignons 2017

Jean Bouchard brändi juured ulatuvad aastasse 1926. Jean Bouchardi edu aluseks on 5 Bourgogne veinimaja ja nende maad, mida nad omavad: Chablis (65 ha), Pommard (17 ha), Mercurey (4,5 ha) ja 2 maja Nuits-Saint-Georges (16 ha).
Salat
Salat
Lind
Lind

1955. aastal suure majanduskasvu ajal ostis Albert Bichot Jean Bouchard veinimaja ära. Mõne aja pärast sai hr. Jean Bouchardist endast Albert Bichot veinimaja peadirektor.

Kõik veinid valmistatakse veinimeistrite poolt veinimajades kohapeal, võttes aluseks ajaloolised traditsioonid ja veinivalmistamise põhimõtted.

Jean Bouchardi eesmärgiks on pakkuda parimat, mida Bourgogne piirkonnal on pakkuda. Bourgognes toodetakse kokku 61% valget veini, 31% punast veini ja 8% vahuveini. 

Jean Bouchard Coteaux Bourguignons on segu Pinot Noir ja Gamay sordist. Viinamarjad on pärit valitud põldudelt, veini kääritatkse 28°C juures ja laagerdatakse 8 kuud tammest vaatides. Gamay lisamine annab veinile erilise aromaatsuse ja puuviljasuse. 

Maitseomadused ja aroom

Aroomis punane sõstar, lillelisus - kannikesed, kirsikivi, õrn mentool, kerged vanilje noodid tammes laagerdumisest. Maitses domineerib marjasus, eriti punased marjad, vaarikas ja punane sõstar, pehmed marjased tanniinid.

Serveerimissoovitus     

Sobib hästi salatitega, eelroogadega külmast lihast , grillitud linnulihaga. Serveerimistemperatuur 16°C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
12,5 %
Maa
Prantsusmaa
Viinamarjasort
Pinot Noir, Gamay
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi