Jean Bouchard Coteaux Bourguignons 2017
1955. aastal suure majanduskasvu ajal ostis Albert Bichot Jean Bouchard veinimaja ära. Mõne aja pärast sai hr. Jean Bouchardist endast Albert Bichot veinimaja peadirektor.
Kõik veinid valmistatakse veinimeistrite poolt veinimajades kohapeal, võttes aluseks ajaloolised traditsioonid ja veinivalmistamise põhimõtted.
Jean Bouchardi eesmärgiks on pakkuda parimat, mida Bourgogne piirkonnal on pakkuda. Bourgognes toodetakse kokku 61% valget veini, 31% punast veini ja 8% vahuveini.
Jean Bouchard Coteaux Bourguignons on segu Pinot Noir ja Gamay sordist. Viinamarjad on pärit valitud põldudelt, veini kääritatkse 28°C juures ja laagerdatakse 8 kuud tammest vaatides. Gamay lisamine annab veinile erilise aromaatsuse ja puuviljasuse.
Maitseomadused ja aroom
Aroomis punane sõstar, lillelisus - kannikesed, kirsikivi, õrn mentool, kerged vanilje noodid tammes laagerdumisest. Maitses domineerib marjasus, eriti punased marjad, vaarikas ja punane sõstar, pehmed marjased tanniinid.
Serveerimissoovitus
Sobib hästi salatitega, eelroogadega külmast lihast , grillitud linnulihaga. Serveerimistemperatuur 16°C.