Laroche Petit Chablis

Suupisted
Suupisted
Taimne toit
Taimne toit

Saagikoristus: Viinamarjade koristus leiab aset septembri lõpus - oktoobri alguses.
Fermentatsioon: Viinamarjad pressitakse tervete kobaratena pneumaatilises pressis, 12 tundi veinivirde settimist 12-15 kraadi juures spetsiaalsetes avarates mahutites. Käärimisprotsess kestab 15 päeva 15 kraadi juures roostevabast terasest mahutites, rakendatakse 100% malolaktilist käärimist.
Küpsemine: Lõpuks küpsevad veinid 4-6 kuud käärimissettel roostevabast terasest mahutites. Veini selitamiseks kasutatakse betoniiti (tööstuslik savi), enne villimist kasutatakse õrna filtreerimist.

 

Kirjeldus

Värvus - kristallselge, kuldse alatooniga.
Aroom - suurepärase mitmekesise aroomiga, milles tunda kummelit, münti ja mineraale.
Maitse - karge, ränine ja voolav, harmoonilise lõpuga.

 

Serveerimissoovitus

Serveerida jahutatult 10-12 kraadi juures. Sobib väga hästi eelroogade ja suupistetega või suviste kergete lõunatega värskes õhus. Parim joomiseks võimalikult noorelt ja värskelt, soovitavalt 2-3 aasta jooksul pärast viinamarjade koristust.

Tootekirjeldus
Tüüp
Valge vein
Alkoholisisaldus
12,5 %
Maa
Prantsusmaa
Price
17,00 €
Pakendiliik
Pudel
Tootja
Laroche S.A.
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH