Laroche Petit Chablis

Suupisted
Suupisted
Taimne toit
Taimne toit

Viinamarjade koristus leiab aset septembri lõpus - oktoobri alguses. Fermentatsioon: viinamarjad pressitakse tervete kobaratena pneumaatilises pressis, 12 tundi veinivirde settimist 12-15 kraadi juures spetsiaalsetes avarates mahutites. Käärimisprotsess kestab 15 päeva 15 kraadi juures roostevabast terasest mahutites, rakendatakse 100% malolaktilist käärimist. Lõpuks küpsevad veinid 4-6 kuud käärimissettel roostevabast terasest mahutites. Veini selitamiseks kasutatakse betoniiti (tööstuslik savi), enne villimist kasutatakse õrna filtreerimist.

Kirjeldus

Suurepärase mitmekesise aroomiga, milles tunda kummelit, münti ja mineraale.
Maitse karge, ränine ja voolav, harmoonilise lõpuga.

Serveerimissoovitus

Sobib väga hästi eelroogade ja suupistetega või suviste kergete lõunatega värskes õhus. Parim joomiseks võimalikult noorelt ja värskelt, soovitavalt 2-3 aasta jooksul pärast viinamarjade koristust.
Serveerida jahutatult 10-12 kraadi juures.

Tootekirjeldus
Tüüp
Valge vein
Alkoholisisaldus
12,5 %
Tootja
Laroche S.A.
Maa
Prantsusmaa
Viinamarjasort
100% Chardonnay
Hind
17,00 €
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Magusus
Kuiv
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH