Louis M. Martini Sonoma Cabernet Sauvignon
Viinamarjad on pärit kahest parimast Sonoma piirkonna aiast: Frei Ranch ja Barelli Greek. 2016 oli hea aasta, piisava päikese ja sademete hulgaga, selle tulemuseks on suurepärane kvaliteet.
Veini laagerdatakse 16 kuud Prantsuse ja Ameerika tammest vaatides.
Veini laagerdatakse 16 kuud Prantsuse ja Ameerika tammest vaatides.
Maitseomadused ja aroom
Aroomis mustsõstar, must tee, kakao, vanilje, must ploom, keediste aroomid, kerge vürts.
Maitselt täidlane, marjane ja siidiste tanniiinidega. Pikk marjane ja vürtsikas järelmaitse.
Serveerimissoovitus
Ideaalne BBQ juurde, grillitud lihadega, veise sisefileega, tugevamaitseliste juustudega. Serveerida temperatuuril 18ºC.