Louis Roederer Brut Nature Champagne
Esimesed aiad - 100 hektarit osteti juba aastal 1850. aastal. Nende veinikeldrid on 7km pikad ning raiutud pinnasesse. 25% veine kääritatakse tammest vaatides ja 75% metallist tankides.
Louis Roederer hoiab eriti hoolikalt oma aedu, kasutades biodünaamililise põllumajanduse põhimõtteid. Samuti on saagikus 30% šampanjapiirkonna keskmisest madalam, mis tagab viinamarjade kontsentreerituma maitse. Louis Roderer laagerdab oma šampanjasi 2 korda kauem, kui seda ette näeb reeglistik.
Tänasel päeval on Louis Roederer esindatud rohkem kui 100-s riigis. Kogu tootmismaht on 3,5 miljonit pudelit, millest 75% eksporditakse.
15% Brut Nature baasveinist kääritatakse tammevaatides. Toimub osaline malolaktiline fermentatsioon. Šampanja laagerdub 5 aastat pärmiseentel ja 6 kuud peale korkimist.
Maitseomadused ja aroom
Aroomis magusa tooniga kollased lilled, virsik, röstitud pähklid ja kuivatatud puuviljad. Algmaitse on kerge ja puuviljane, keskmaitse on kreemise tekstuuriga, elegantne ja värske. Järelmaitse on pikk ja kergelt vürtsikas.
Serveerimissoovitus
Ideaalne aperitiiv, austrid, mereannid, valge kala kõrvale.
Serveerida 6°C juures.