Mandrarossa Costadune Bonera

Mandrarossa Bonera kuulub Settesoli veinitootja premium-veinisarja.
Veis
Veis
Siga
Siga
Juust
Juust

Mandrarossa on Sitsiilia tuntud veinitootja Settesoli premium veinisari, mis esindab iga sordi puhul selle parima potentsiaaliga veinipiirkonda. 22 aasta jooksul on pidevalt tootevalikut arendatud ja täiendatud, eesmärgil olla innovaatiline ja pakkuda parimat kvaliteeti. Marjad on peamiselt Etna ja Menfi piirkondadest, kus on soodsad tingimused viinamarjadele: jahe mereõhk, külluslikult päikest, erinevad kõrgused merepinnast ja lai valik pinnastikutüüpe – liivane savi, paekivi, vulkaaniline pinnas ja isegi mudane pinnas.
Marjad Bonera tarbeks korjatakse 150m kõrguselt liiva – mudaselt pinnaselt. Vein laagerdub tammevaadis 6 kuud ning seejärel 3 kuud pudelis enne müügile jõudmist.

Maitseomadused ja aroom

Aroomis on kuivatatud ploom ja mandel.
Maitselt täidlane, kuiv, ilusa struktuuriga ja küllaltki jõuliste, kuid siidiste vürtsikate tanniinidega.

Serveerimissoovitus

Sobib liharoogadega, juustudega. Serveerimistemperatuur 16°C.

Tootekirjeldus
Tüüp
Punane vein
Alkoholisisaldus
13,5 %
Tootja
Settesoli
Maa
Itaalia
Viinamarjasort
50% Cabernet Franc, 50% Nero D´Avola
Pakendi maht
0,75 l
Pakendiliik
Pudel
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi