Mandrarossa Costadune Grillo
Mandrarossa on Sitsiilia tuntud veinitootja Settesoli premium veinisari, mis esindab iga sordi puhul selle parima potentsiaaliga veinipiirkonda. 22 aasta jooksul on pidevalt tootevalikut arendatud ja täiendatud, eesmärgil olla innovaatiline ja pakkuda parimat kvaliteeti. Marjad on peamiselt Etna ja Menfi piirkondadest, kus on soodsad tingimused viinamarjadele: jahe mereõhk, külluslikult päikest, erinevad kõrgused merepinnast ja lai valik pinnastikutüüpe – liivane savi, paekivi, vulkaaniline pinnas ja isegi mudane pinnas.
Viiamarjad on pärit 250m kõrguselt, liivaselt paekivi pinnaselt, vein on jahedal temperatuuril kääritatud ja 4 kuud setetel laagerdunud.
Maitseomadused ja aroom
Aroomis on tunda tsitrusviljad, pirn, greip ja rohelised ürdid. Maitselt värske, kuiv, puuviljane ja natuke õline, puuviljasse ja kirka järelmaitsega.
Serveerimissoovitus
Sobib aperitiivina, pastaroogadega linnulihast või kalast, rasvase kalaga ning ka vürtsikate roogade kõrvale. Serveerimistemperatuur 10°C.