Mandrarossa Urra Di Mare
Mandrarossa on Sitsiilia tuntud veinitootja Settesoli premium veinisari, mis esindab iga sordi puhul selle parima potentsiaaliga veinipiirkonda. 22 aasta jooksul on pidevalt tootevalikut arendatud ja täiendatud, eesmärgil olla innovaatiline ja pakkuda parimat kvaliteeti. Marjad on peamiselt Etna ja Menfi piirkondadest, kus on soodsad tingimused viinamarjadele: jahe mereõhk, külluslikult päikest, erinevad kõrgused merepinnast ja lai valik pinnastikutüüpe – liivane savi, paekivi, vulkaaniline pinnas ja isegi mudane pinnas.
Viiamarjad on pärit saviselt paekivi pinnaselt 350m kõrguselt ja aed on pideva meretuulte jahutusega, annab hea kontrasti marjadele. Vein on jahedal temperatuuril kääritatud ja 4 kuud setetel laagerdunud.
Maitseomadused ja aroom
Aroomis domineerivad tsitrused ja rohelised ürdid, nõges ja mustsõstar. Maitselt kuiv, värske ja rohelise stiiliga. Pikk mustasõstra järelmaitse.
Serveerimissoovitus
Sobib aperitiivina, mereandidega, erinevate kaladega. Serveerimistemperatuur 8°C.